Je bent schrijver (non-fictie)

Je hebt een verhaal te vertellen. Je bent bezig met je boek en je hebt er al veel uren in zitten en een hoop zweet. Dan wil je ook dat het écht goed wordt. Niet een 7 maar een 9,5. Als ervaren redacteur help ik je om te zoeken naar de beste opbouw en exact de juiste woorden om jouw verhaal zo sterk mogelijk over te brengen. Ik begeleid je een-op-een zodat jij je beste boek kunt schrijven.

Help mij mijn beste boek te schrijven

Je bent uitgever of literair agent

Je hebt zelf te weinig tijd voor een auteur (non-fictie) die goede redactionele begeleiding verdient. Als acquirerend redacteur bij Ambo Anthos en Atlas Contact heb ik talloze titels in allerlei stadia begeleid. Door de wol geverfd, inhoudelijk scherp en hartelijk in het contact: ik neem manuscript en auteur met plezier onder mijn vleugels. Dan kun jij je met een gerust hart richten op andere zaken.

Help onze auteur met zijn boek

Jet liet me kiezen. Vanzelfsprekend koos ik haar grondige aanpak en juist daardoor is ‘Het land van goed naar beter’ geworden wat ik voor ogen had. Jet toonde betrokkenheid, gaf eerlijk commentaar en bracht grote verbeteringen aan. Ondanks de lastige thema’s leest het boek als een trein, hoor ik. Dat is wat je wilt als schrijver / ondernemer.