Website met impact

Je website trekt redelijk wat bezoekers. Helaas belanden die niet in je mailbox, je praktijk of je webshop.

Ondertussen stop je wel veel tijd en aandacht in je website. En geld. Je schrijft blogs, je bent actief op social media, je hebt geïnvesteerd in een webbouwer, vormgever, misschien adverteer je wel. Dan wil je ook resultaat zien.

Investeren in webteksten loont. Goede teksten beïnvloeden het gedrag van je bezoeker, leiden tot meer conversie. Geen tijd of expertise? Als webschrijver help ik je graag. We gaan uitgebreid in gesprek over je doel(en) en je ideale klant. Ik (her)schrijf en adviseer op het gebied van inhoud, toon en indeling. Samen komen we tot een ijzersterke, overtuigende website.

Website scan €149*

Je wilt een kritische blik op je website, maar niet meteen alles op de schop. De website scan geeft je een overzicht (2 à 3 A4) van de zwakke plekken met concrete voorstellen voor verbetering. Zo krijg je meteen een indruk van mijn manier van werken. Daarna besluit je of je zelf aan de slag gaat of dat je mij je webteksten laat herschrijven.

* Dit bedrag is exclusief 21% btw en gaat uit van 10 pagina’s max.
Omvangrijker site? Neem contact op!

Scan mijn website

(Her)schrijven website

Je wilt een website die werkt, maar het herschrijven besteed je graag uit. Ook omdat je niet goed weet waar te beginnen. Na een uitgebreid gesprek over je doel en doelgroep herschrijf ik je website – of alleen je best bezochte pagina’s. Daarbij kijk ik scherp naar wat werkt voor jouw site. Welke toon past het beste? Hoe zorgen we ervoor dat het wel effectief, maar niet schreeuwerig wordt? Wat heb je al in huis wat we kunnen inzetten? Vaak meer dan je denkt. Samen halen we alles uit de kast voor een overtuigende website.

Herschrijf mijn website

Jet legt de vinger op de zere plek. Ze stelt vragen en zegt zinnige dingen over alle punten waar ik over twijfelde. Ik kan weer verder!

Mijn website trekt veel bezoekers, maar ze worden geen cliënt. In ons eerste gesprek begreep Jet al snel wat ik wilde. Heel fijn hoe snel ze schakelt!

Marissa Garland, darm- en emotietherapeut

Nou, Jet[red.], je eigen site kan ook wel wat sterker. Practice what you preach. Klopt! En daarom is er een nieuwe site in de maak.