Iets met websites

‘In tegenstelling tot de meeste schrijversvrouwen deed zij zelf ook iets, al kon Ana zich nooit herinneren wat het was. Iets met websites, dacht ze. Iets waar je niets voor hoefde te kunnen.’ Uit: Geachte heer M, Herman Koch.

Ook ik doe iets met websites. De afgelopen jaren heb ik mij ondergedompeld in de wereld van de onweerstaanbare webtekst. Onder de bezielende leiding van Natascha Teeuw (Papier is Passé) en Aartjan van Erkel (Schrijven voor internet) leer(de) ik hoe je met je teksten het gedrag van je klant kunt beïnvloeden. Niet schreeuwerig, wel effectief.

Jij deed toch boeken? Klopt, en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Maar ik vind het schrijven van ijzersterke webteksten ook tamelijk onweerstaanbaar. Zo zeer, dat ik tijdens mijn vakantie in Italië, uit vrije wil en met markeerstift in de aanslag, het boek Maak ze gek las.

De komende tijd deel ik graag mijn enthousiasme, tips, tricks en inspirerende voorbeelden.

Reacties van harte welkom!

Don't make me think