Aanpak

Een boek schrijven kost veel tijd en moeite. Dan wil je niet dat het rammelt. Ik help je graag zodat jij je beste boek kan schrijven en jouw verhaal zoveel mogelijk lezers bereikt. We starten met een vrijblijvende telefonische kennismaking. Gaan we samenwerken, dan storten we ons eerst op het schrijven.

Let op: zeer beperkt plek!

Schrijfbegeleiding

Complete tekst op papier + boekvoorstel
€ 500 per maand / 6 maanden*

Na dit traject heb je je complete tekst op papier + een overtuigend boekvoorstel. Hiermee kun je je boek zelf gaan uitgeven of uitgevers benaderen. 

Werken met Jet Hopster

* Dit is een gemiddelde. De duur van het traject hangt af van jouw agenda, je inzet en de kwaliteit en omvang van je tekst. Vaker contact en minder woorden aanleveren kan bijvoorbeeld ook.

'Ik had geen idee hoe ik dat boek aan moest pakken. Inmiddels heb ik een contract getekend bij een literair agent én bij een mooie uitgeverij! Wat ik zo ontzettend waardeer in Jet is haar enthousiasme, haar humor, haar eerlijkheid en haar enorme talent voor redigeren!'
Sophie over Jet Hopster
Sophie Zeestraten
‘Jet stelt precies de vragen die scherpte geven, van idee tot boek. Met een aanstekelijk enthousiasme, dat je gretig maakt om meteen verder te schrijven.’
Jelmer over Jet Hopster
Jelmer Krom
Wat kan ik voor jou betekenen?