Aanpak

Een boek schrijven kost tijd en moeite. Dat wil je gericht aanpakken want je hebt wel meer te doen. Bovendien wil je dat het goed wordt, een overtuigend verhaal.

Na meer dan 100 schrijvers te hebben begeleid, heb ik een ideaal traject ontwikkeld. In 6* maanden tijd krijg jij je verhaal stevig en aantrekkelijk op papier. Ik begeleid je intensief zodat je de vaart én het plezier erin houdt. Zo kan jij heel gericht het beste boek schrijven dat er in je zit en zoveel mogelijk harten en hoofden bereiken.  

We starten met een vrijblijvende telefonische kennismaking. Gaan we samenwerken, dan storten we ons eerst op belangrijke vragen als:

  • wat is nou precies het verhaal dat je wil vertellen?
  • welke vorm / structuur past daar het beste bij?
  • aan wie vertel je dit verhaal?
  • wat is je drijfveer en je doel?

 

Zodra duidelijk is wat voor een soort boek het gaat worden, kun je meters gaan maken. Dan lever je elke maand een hoofdstuk in, ontvang je feedback, bespreken we dat uitgebreid en krijg je een nieuwe deadline. De feedback neem je dus mee in wat je nog gaat schrijven. Zo word je er steeds beter in. 

Aan het eind van het traject heb jij je complete verhaal goed op papier en is het klaar voor eindredactie. 

Let op: zeer beperkt plek!

Schrijfbegeleiding

Complete tekst op papier + boekvoorstel
€ 599,00 per maand / 6 maanden*

Na dit traject heb je je complete tekst op papier + een overtuigend boekvoorstel. Hiermee kun je je boek zelf gaan uitgeven of uitgevers benaderen. 

Werken met Jet Hopster

* Dit is een gemiddelde. De duur van het traject hangt af van jouw agenda, je inzet en de kwaliteit en omvang van je tekst. Vaker contact en minder woorden aanleveren kan bijvoorbeeld ook.

'Ik had geen idee hoe ik dat boek aan moest pakken. Inmiddels heb ik een contract getekend bij een literair agent én bij een mooie uitgeverij! Wat ik zo ontzettend waardeer in Jet is haar enthousiasme, haar humor, haar eerlijkheid en haar enorme talent voor redigeren!'
Sophie over Jet Hopster
Sophie Zeestraten
‘Jet stelt precies de vragen die scherpte geven, van idee tot boek. Met een aanstekelijk enthousiasme, dat je gretig maakt om meteen verder te schrijven.’
Jelmer over Jet Hopster
Jelmer Krom
Wat kan ik voor jou betekenen?