Boekpresentatie Stephanie

Jet Hopster
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Gisteravond lanceerde traumatherapeut Stephanie Goossens haar boek én haar bedrijf.

In ‘Wat ik aan mijn kinderen wil doorgeven’ vertelt ze hoe je als gezin om kan gaan met tegenslag en hoe je oude patronen doorbreekt.

Als ouder heb je een leidende rol in een van de meest fundamentele organisaties ter wereld: het gezin. Aan jou de schone taak om de kunst van het leven te begrijpen en door te geven.

Maar wat als je gezin door iets ingrijpends gebeurtenis wordt getroffen dat het hele gezin aan het wankelen brengt, zoals een eetstoornis, echtscheiding, pesten of verlies van een dierbare?

Traumatherapeut en ervaringsdeskundige Stephanie laat in dit boek zien wat je – in tijden van groeiende wachtrijen in de jeugdzorg – zelf thuis kunt doen om terug te veren. Om samen nieuwe verhalen te maken.

‘Wat ik aan mijn kinderen wil doorgeven’ is vóór verschijnen al een hit; de eerste druk was nog niet eens geleverd toen de tweede al in gang werd gezet.

Stephanie weet hoe het leven kan keren en hoe kwetsbaar het is. Ze heeft een missie: jongeren en gezinnen mentaal gezond en emotioneel weerbaar te maken, om zo te bouwen een veerkrachtige nieuwe generatie.

Ik ben zeer onder de indruk van haar drive en vond het bijzonder om mee te denken over haar boek. Wederom bijzonder fijn samengewerkt met literair agent maarten boers via wie Stephanie bij uitgeverij Cargo belandde.

Alle goeds voor jou en je missie, Stephanie!

Jet Hopster

Jet Hopster

Andere berichten