Schrijfcoaching: paar plekken vrij

Jet Hopster
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vind jij ‘schrijfcoach’ ook zo’n verschrikkelijk woord? Maar zoek je wel zo iemand om je te helpen met je boek? Ik heb dit najaar nog een paar plekken vrij voor ondernemers die hun verhaal overtuigend op papier willen krijgen en de wereld in willen slingeren.  

Schrijfcoaching

Ook ik ril van ‘schrijfcoach’ maar het is wel wat ik doe. In de uitgeverij heette ik redacteur. Dat klinkt steviger maar buiten het boekenvak weet niemand precies wat je dan doet. Schrijfcoach dus, daarbij heeft men een beeld. Wel is het zo dat iedereen zich maar schrijfcoach kan noemen en zonnige retreats kan aanbieden. Dat doe ik niet. Wat wel? 

Ik begeleid schrijvers – vaak ondernemers – bij het schrijven van hun boek. Elke maand spreken we elkaar uitgebreid: liefst live met koffie en een stapel boeken ter inspiratie. Dan bespreken we de ingeleverde tekst en allerlei vragen en door te hakken knopen. Zo blijft de vaart er goed in. Sommigen adviseer ik ook bij het uitgeven, of dat nu in eigen beheer is, via de (klassieke) uitgeverij of iets daartussenin. Zie ook aanpak.

Persoonlijk en zakelijk

‘Wat heb jij een leuke baan!’ riep onlangs een van de schrijvers die ik begeleid. En het klopt: ik ontmoet de meest inspirerende ondernemers die me hun verhaal toevertrouwen. Bij de een ligt dat dicht aan tegen het persoonlijke leven, de ander is maatschappelijker bevlogen of wil zijn zakelijke expertise graag delen met een groter publiek. Of all of the above.  

Een greep uit de boeken van ‘mijn’ schrijvers die de afgelopen tijd het licht zagen:

En er komt nog zoveel moois aan!

Je boek in handen

Wil jij ook al tijden je boek schrijven maar weet je niet hoe of (en dus) komt het er steeds niet van? Ik help je graag. Zodat jij geen tijd meer verspilt en straks je boek in handen hebt. Het boek waarmee jij jezelf overtuigend  neerzet als expert. En/of het boek waarmee je vele harten gaat raken.  

Heb jij een goed verhaal, ben je bereid hard te knallen en kun je omgaan met opbouwende kritiek? Dan maak ik dit najaar graag een plek voor je vrij. Het stroomt snel vol dus wacht niet te lang. Laat hier een bericht achter of mail me op jet@jethopster.nl.

Ik ben benieuwd naar je verhaal. Tot koffie!

Jet Hopster

Jet Hopster

Andere berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.