Groeiboek voor opvoeders

Jet Hopster
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vers van de pers! Deze week verscheen Groeiboek voor opvoeders van Lili Genee Pirayesh. Een boeiend en veelomvattend boek over hoe je een solide basis creëert voor het welzijn van je kind, jezelf en je gezin als geheel. Dat kan alleen als je als ouder naar jezelf durft te kijken. Hoe beter de verbinding met jezelf, hoe beter de verbinding met je kind.

Dit boek laat zien dat het gaat om de balans én de verbindingen tussen je hart, je hoofd, je lijf, je gezin en de sociale omgeving. Dat is maatwerk. Lili sprak met experts op allerlei terrein: van voedingsdeskundige tot gezinstherapeut, van (neuro)psycholoog tot pedagoog, van gedragswetenschapper tot tandarts. Al die kennis bundelt ze in dit boek.

Het was ontzettend leuk om hier nauw bij betrokken te worden. Tijdens de eerste lockdown heeft dit mij aardig van de straat gehouden.😁

En voor een redacteur is het ook gewoon een feest als er zoveel aandacht wordt besteed aan het schrijven. Als een schrijver alles uit de kast haalt om het verhaal zo sterk mogelijk op papier te krijgen. Daaruit alleen al spreekt een enorme bezieling.

Maar ook uit de uitvoering: het is zo’n verzorgde uitgave met warme foto’s en heldere illustraties, fijne opmaak en een kaft dat het midden houdt tussen hardcover en paperback – hoe heet dat eigenlijk?

Petje af, Lili. Ik hoop dat dit verhaal veel zoekende ouders bereikt. Want doen we niet allemaal maar wat, met de beste bedoelingen? ‘Intelligent vooruitstruikelen’ noemt Steven Pont het. Met dit boek gaat dat nog beter lukken.

Jet Hopster

Jet Hopster

Andere berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.